blank
  Forside
blank
  Noe for meg?
blank
  Tjenester
blank
  Bedrift
blank
  Kurs
blank
  Blogg
blank
  Bibliotek
blank
  Meditasjoner
blank
  Om Lev ditt liv
     Artikler/Media
     Samarbeidspartnere
     Tanker om
blank
  Psykosyntese
blank
  Kontakt
blank
  English
blank
Lev ditt liv
blank
Om Lev ditt liv
blank

Min visjon er: Mer glede og frihet gjennom økt bevissthet

Hvem jeg er som sier ”Lev Ditt Liv” forblir et godt spørsmål, da jeg som menneske er i stadig utvikling.

Mitt navn er Mariann Marthinussen, jeg har jobbet 16 år i internasjonalt næringsliv, både i Norge og i USA før jeg begynte å jobbe med menneskers indre liv og selvutvikling på heltid.

Jeg er brennende engasjert i at mennesker skal få oppleve indre og ytre frihet og trygghet i seg selv, slik at de kan leve sitt liv til det fulle!

blank

Min bakgrunn innen dette er:

  • Dipl. Samtale terapeut og coach fra det Nordiske Psykosyntese Instituttet Humanova i Oslo
  • Veileder i kjernetalenter (Holotyper /Soulflow, Energipsykologi) fra E-Academy i Danmark
  • Rebirth - traumeterapi
  • Reconnective healing
  • Mindfullness instruktør

Jeg driver i dag Lev ditt liv og er partner og daglig leder i Life Art Academy og underviser i Psykosyntese for coacher og terapeuter hos HumaNova. Leder av Etisk råd for Norsk Psykosynteseforening.

Jeg har bakgrunn fra McKinsey & Co. (et internasjonalt konsulentfirma) fra 1991-1997 og vært med å bygge opp og drifte olje- og gass stiftelsen INTSOK fra 1997-2007 og INTPOW - en stiftelse for fornybar energi fra 2009.

Mitt liv som terapeut begynte i 2007 men jeg har alltid vært opptatt av mennesker og psykologi. Det ble min vei å få en del arbeids- og livserfaring før jeg satte kursen mot coaching og terapi. Dette gir meg også trygghet og kunnskap når jeg jobber med bedrifter eller med direkte jobb relaterte problemstillinger.

Jeg har selv fått oppleve hvordan det er å være utbrent og alt det innebærer. En smertefull erfaring mens det sto på, men en verdifull erfaring jeg i dag ikke ville vært uten. Det ble min livskrise hvor jeg fikk stor åndelig vekst og innsikt. Jeg kan i dag lettere hjelpe de som er i samme posisjon og kan forstå hva de strever med.

Å bli utbrent er en omfattende tilstand mange opplever i dag, men få klarer å sette ord på hva det betyr. Vi forstår ikke hva som skjer når angsten melder seg, alt blir tungt og kroppen ikke lenger lystrer. Hukommelsen svikter, vi blir redde, engstelige, såre, oppfarende, er slitne hele tiden og utålmodige.

Du er ikke alene - og du vil komme ut av det. Symptomer for utbrenthet kan du lese mer om her.

Jeg har alltid vært og er et åndelig engasjert menneske, de siste årene jeg har fått erfare den store gleden det gir å ta i bruk end større deler av bevisstheten og det å bare være. Dette har betydd en om mulig enda større appetitt på nye opplevelser og en livsbejaende holdning til livet.

Jeg har erfaring fra å jobbe med blant annet, stress-mestring, konfliktløsning, empatisk kommunikasjon, traumer, angst, depresjon, lavt selvbilde, utbrenthet, sorg, overgrep, og åndelig oppvåkning.

Jeg ønsker deg velkommen til samtale, veiledning, terapi, coaching eller hva du måtte ønske.  Veien blir ofte til som vi går, og slik er det i selvutvikling også – vi vikler oss ut over tid. Vi må prøve oss frem til hva som er riktig for oss. En blir aldri ferdig selvutviklet – men selvutviklende.

Vi møtes der du er, på dine premisser og utforsker dine ønsker, lengsler, hindringer, utfordringer eller potensial og begynner din reise.

Jeg ser frem til å treffe deg, og ønsker deg velkommen til å

Leve Ditt Liv!

blank
Lev ditt liv blank
blank
blank
  © Mariann Marthinussen 2007 - 2017
blank